Maak kans op een goudzoekerstrip

in Salland of Vechtdal!

Ja, ik doe mee

Zoek het goud

laag bij de grond

De winter is voorbij. De dagen worden langer. De zon zien we vaker. En het witte goud uit het Oosten laat zich weer zien. Verse asperges; ze zijn er weer! Dit is de periode waar je in de regio’s Salland en Vechtdal de lekkerste asperges proeft, kennis kunt maken met de aspergetelers en geniet van heerlijke aspergemenu’s in diverse restaurants. Kortom; van april t/m juni zijn de regio’s Salland en Vechtdal de ideale regio’s om op een goudzoekerstrip te gaan.

Tijdens je goudzoekerstrip wil je uiteraard verblijven in een topaccommodatie. En wij bieden je de kans om te verblijven in zo’n topaccommodatie. Je maakt namelijk kans om een lang weekend te verblijven op 5-sterren vakantiepark Beerze Bulten of een midweek in een Grondulow tussen de koeien bij Koe in de Kost. Vanuit deze accommodatie verken je gemakkelijk de regio’s Salland en Vechtdal en geniet je van het Witte Goud.

Verblijf een midweek tussen de koeien bij Koe in de Kost

3 t/m 7 juni, voor 5 personen

Bij Koe in de Kost boerderij kun je origineel overnachten... in het weiland tussen de koeien! Je verblijft in een duurzame en zeer comfortabele Grondulow, maar dan wel zonder televisie. Zo kom je echt tot rust! Daarnaast hoort bij jouw vakantiehuisje ook een ‘eigen’ koe en mag je écht meehelpen met allerlei boerderijactiviteiten. Dus voor een portie vitamine N(atuur) voor de hele familie, ben je bij Koe in de Kost op de goede plek. Een ervaring waar je nog lang over na praat en niet wil missen!

Genieten van een weekend op 5-sterrencamping Beerze Bulten

24 t/m 27 mei voor 6 personen

Beerze Bulten is een 5-sterrenvakantie park in Beerze, gelegen in het natuurrijke Vechtdal. Beerze Bulten biedt alles voor een heerlijk weekend weg met het hele gezin. Er is een binnen- en buitenzwembad, overdekt speelparadijs, bowlingbaan, spa & wellness en diverse horeca. Geniet hier met zijn allen van de theatershows met Bultje het Konijn. Door de ANWB genomineerd als camping van het jaar 2019!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe mee