Wie verdient een volledig

verzorgd weekendje weg?

Zorgeloos genieten in het Vechtdal

Wie gun jij deze prijs?

Ken jij iemand die een onbezorgd weekendje weg kan gebruiken? Vechtdal Overijssel stelt in samenwerking met Ongehinderd en Coloplast een volledig verzorgd weekend beschikbaar.

Dankzij het rolstoelvriendelijke vrijetijdsaanbod en zorg op het vakantieadres kan iedereen zorgeloos genieten en een onvergetelijke vakantie beleven.

Meer informatie over zorgeloos genieten in het Vechtdal vind je hier.

Wat kun je winnen?

De winnaar krijgt een volledig verzorgd weekendje weg met:
- 3 overnachtingen bij Camping de Bourgondiër
- rondvaart over de Vecht met Rederij Peters
- proeverij bij Aspergeboerderij Het Nijenhuis
- 3-gangendiner voor twee personen bij De Troubadour
- twee bioscoopkaarten bij Pathé in Zwolle


Deze locaties zijn onderdeel van één van de Fit for Life Routes die Ongehinderd in samenwerking met Coloplast heeft samengesteld. Fit for Life is een programma van Coloplast om o.a. mensen met een dwarslaesie te ondersteunen fit(ter) door het leven te gaan.

Win een weekend voor een ander

Over Ongehinderd

Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Ongehinderd heeft een app en website waarmee mensen met een lichamelijke beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. Door het keuringsteam worden locaties getoetst in opdracht van gemeenten en bedrijven. Daarnaast is Ongehinderd de uitvoerende partij voor het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden, waar inmiddels tienduizenden gebruikers beoordelingen plaatsen. Download hier de app.